דגים ממולאים בעשבים / רינת צדוק

דגים ממולאים בעשבים
דגים ממולאים בעשבים / רינת צדוק

מרכיבים

מרכיבים לסוטז' 28 ס"מ

חומרים:

2 יח׳ דג לברק

3 כפות שמן זית

150 גרם שעועית ירוקה

150 גרם שעועית ירוקה רחבה

לימון חתוך לפרוסות דקות

צ'ילי ירוק

10 שיני שום שלמות בקליפתם

8-10 עלי גפן

חצי צרור פטרוזיליה

 

פסטו עלי גפן

4 שיני שום 2 2 גבעולי שום ירוק

ֿ15 יח׳ עלי גפן טריים

¼ כוס שמן זית

בצל סגול בינוני קצוץ

¼ צרור פטרוזיליה קצוצה

¼ כפית פלפל שחור גרוס

½ מלח

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות

הכנת פסטו עלי גפן.

קוצצים את כל המרכיבים יחד, מערבבים עם שמן זית.

(ניתן לקצוץ במעבד מזון)

חולטים את עלי הגפן במים רותחים 30 שניות ומעבירים למי קרח.

חורצים את הדגים בצורה אלכסונית 3-4 פסים.

ממלאים את הדגים בפסטו עלי גפן ומורחים אותם בפסטו.

מסדרים פרוסות לימון דקות מעל.

עוטפים את הדגים בעלי גפן, מורחים בשמן זית

 

מניחים בסיר: שמן זית,  שיני שום שלמות, צ'ילי פרוס

מזהיבים קלות, מניחים את השעועיות ומקפיצים 2 דקות.

מניחים את הדגים, מכסים במכסה, ומכניסים לתנור ל-15 דקות

מסירים את המכסה וצולים 5 דקות.

 

 

צריך סיוע ?