שקשוקה / מאיה דרין

שקשוקה / מאיה דרין

מרכיבים לשקשוקה

רשימות
חומרים ל-4 מנות שקשוקה:

8 ביצים

4 עגבניות קטנות אדומות ובשלות או 16 עגבניות שרי חתוכות לקוביות

2 יחידות פלפל שושקה חתוך לפרוסות דקות

2 שיני שום פרוסות

3 כפות שמן זית

1 כוס רוטב עגבניות חלק (כמו זה שנמכר בבקבקוי זכוכית)

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

פפריקה לפי הטעם

אופן הכנת השקשוקה

  1. מחממים שמן זית במחבת ומזהיבים קלות את השום
  2. מוסיפים למחבת את העגבניות והפלפלים ומבשלים על אש קטנה כ-8 דקות.
  3. מוסיפים רוטב עגבניות וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות.
  4. מתבלים במלח, פפריקה ופלפל, יוצרים שקערוריות בתוך הרוטב

 ויוצקים פנימה, בתוך כל שקערורית –  ביצה. מתבלים את הביצים במלח ופלפל.

  1. מבשלים את השקשוקה על להבה נמוכה על למידת העשייה הרצויה
צריך סיוע ?