פאד סי יו / מאיה דרין

פאד סי יו / מאיה דרין

מרכיבים

400 גרם אטריות אורז רחבות או שבבי אטריות אורז 

3 כפות שמן

250 גרם סינטה או שייטל פרוסים דק דק

1 חבילת ברוקומיני

3 שיני שום פרוסות

2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ

3 גבעולי בצל ירוק (חלק לבן בנפרד וחלק ירוק בנפרד) קצוצים

חופן עליי תרד צעירים

2 כפות סויה בהירה

1 ו-1/2 כפות רוטב סויה כהה מתוקה

1 כפחית סוכר חום

 

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

משרים את האטריות במים רותחים, ללא בישול  למשך כ-5 דקות. מסננים.

מחממים שמן בווק על אש גבוהה, מוסיפים את נתחי הבקר ומקפיצים עד שנצרבים. מוסיפים את האטריות, הירקות, השום והג׳ינג׳ר, סויה בהירה, סויה כהה וסוכר חום.

מטים את הווק לכיוון האש בזווית כדי שהאש תיכנס לווק ליצירת עישון קל.

ממשיכים להקפיץ על להבה גבוהה במשך דקותיים על מנת ליצור חריכה קלה של האטריות.

צריך סיוע ?