סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים / מאיה דרין

סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים
סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים / מאיה דרין

מרכיבים

רשימת חומרים ל-4 מנות:

1 ראש חסה סלנובה

1 ראש חסה קיסר

1 צרור ארוגולה

שפע עשבי תבלין שאוהבים

4 נקטרינות פרוסות דק

4 פרוסות לחם

שמן זית לפי הצורך

מלח ופלפל לפי הטעם

 

לקרוטונים:

4 פרוסות לחם

מעט שמן זיתֿ
מלח ופלפל לפי הטעם

 

לרוטב:

¼ כוס חומץ תפוחים

מעט מיץ לימון

¾ כוס שמן זית עדין

1 כף דבש

1 כף גדושה חרדל משובח

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

  1. לקרוטונים: בוצעים פיסות מן הלחם, פורסים על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.

 מזלפים מעל שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור, בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-8 דקות עד שמזהיב.

  1. לרוטב: מערבבים את כלך מרכיבי הרוטב, מתקנים תיבול
  2. הרכבת הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומפזרים מעל קרוטונים.
צריך סיוע ?