ברד פודינג שזיפים / מאיה דרין

ברד פודינג שזיפים / מאיה דרין

מרכיבים

רשימת חומרים לכ-4 מנות:

4 יח' בריוש או 4 פרוסות עבות של חלה מתוקה וטובה

75 גרם חמאה מומסת

1 מיכל שמנת

1/2 כוס סוכר

3 ביצים

2 חלמונים

קורט קינמון

6 שזיפים פרוסים דק

 

לציפוי:

50 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות

3 כפות סוכר דמררה

 

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הלחם לפרוסות ומברישים בחמאה מומסת.
  2. מסדרים בתבנית אינגליש רחבה ומשומנת.
  3. בין פרוסות הלחם משבצים בנדיבות פרוסות שזיפים
  4. מערבבים יחדיו שמנת, סוכר, ביצים, חלמונים ומעט קינמון ויוצקים על פרוסות הלחם
  5. מניחים בצד למשך כ-10 דקות.
  6. מפזרים מעל פיסות חמאה וסוכר דמרהה
  7. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-20 דקות עד שמזהיב עד מאוד.

 

צריך סיוע ?