פריטטת מצות וירקות

פריטטת מצות וירקות
פריטטת מצות וירקות / רינת צדוק

מרכיבים

מרכיבים לסוטז' 28 ס"מ

חומרים:

2 כפות שמן זית

5  ביצים

4 מצות

חצי כוס מים

חצי צרור אספרגוס

1 זוקיני

כוס תרד

פלפל צ'ילי

3 גבעולי בצל ירוק

2 גבעולי זעתר

2 כפות שומשום

½ כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות

חותכים את האספרגוס לשניים, קוצצים את הירוקים

קולפים פרוסות דקות של זוקיני בעזרת קולפן

מרסקים את המצות לחתיכות גסות

טורפים את הביצים, מוסיפים חצי כוס מים, ירוקים, אספרגוס, מצות ומערבבים

מתבלים במלח, פלפל ומעט צ'ילי

מחממים שמן זית בסיר, יוצקים את התערובת, מסדרים את רצועות הזוקיני.

מפזרים מעט שומשום וזעתר לקישוט

מכסים את הסיר ומבשלים כ-3 דקות

מכניסים לתנור לעוד 3-4 דקות לקבלת גוון זהוב.

 

 

 

 

צריך סיוע ?