סופרם עוף עם לוביה ושמן שום אורגנו

מרכיבים

רשימת חומרים ל-4 מנות:

2 חזות עוף שלמים מקוצבים לסופרם (חזה עוף עם קצה הכנף – לֹבקש מהקצב)
מלח אטלנטי לפי הטעםֿ
פלפל שחור רוס לפי הטעם
צרור לוביה

לשמן שום ואורגנו:

½ כוס שמן זית
6 שיני שום קטנות וקלופות
3 ענפי אורגנו
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

1. בעזרת חוט קשירה קושרים את העוף כך שקצה החזה מקופל פנימה כלפי אמצע הנתח.
במחבת מחממים שמן זית, מתבלים את העוף במלח ופלפל וצולים על להבה גבוהה עד שמזהיב מכל הצדדים.
מנמיכים להבה, סוגרים עם מכסה ומניחים לנתח להיצלות בשלמותו.
בינתיים, מבשלים את הלוביה בישול מהיר במי מלח רותחים, עוצרים את הבישול במי קרח.
מבשלים שמן שום ואורגנו: בקלחת קטנה על להבה נמוכה מאוד מבשלים את כל המצרכים עד ששיני השום מתרככות.
בהגשה: מסדרים את הלוביה סביב נתחי העוף, מושחים את כל המוצרים בשמן שום ואורגנו ומגישים.

צריך סיוע ?